Ob 21:00 na SK 1: Bo Zvezda ostala v igri za končnico?

Evroliga 9. Mar 201810:11 > 10:15
Crvena zvezda mt:s

Nocoj bodo na sporedu še preostale štiri tekme 25. kroga Evrolige. Crvena zvezda gostuje v Barceloni, kjer bo v luči boja za končnico naskakovala zmago - ob 21:00 v živo na SK 1.

Rdeče-beli so zaradi stavke na rimskem letališču v Barcelono odpotovali že v sredo in bodo srečanje pričakali dobro pripravljeni in odpočiti. Barcelona ima v primerjavi s Crveno zvezdo še slabše možnosti za preboj v izločilne boje, a novi trener Svetislav Pešić bo bržkone naredil vse za zmago. Prvo medsebojno srečanje v Beogradu je Zvezda dobila z 90:82.

“S prihodom Pešića se vidijo številni pozitivni premiki. Defenzivno so napredovali in dvignili bodo celotno formo za prvenstvo. Čeprav so po zmagi v pokalu v Evroligi imeli nekaj porazov, pričakujem, da bodo z nami odigrali veliko bolje. Odšli smo kompletni, Dangubić je z nami,” je dejal mladi trener Zvezde Dušan Alimpijević in pred tem poudaril predvsem pomembnost tega, da so si v ligi ABA pred začetkom končnice zagotovili prvo mesto.

Njegovo mnenje je delil tudi Nemanja Dangubić. “Ne bo nam lahko, toda po Laktaših, kjer smo si zagotovili prednost domačega igrišča v končnici regionalnega tekmovanja, gremo brez pritiska, toda vsekakor se želimo pokazati v pozitivni luči,” je dodal branilec srbskih prvakov.

Ob 18:00 bo CSKA gostil Malago (v živo na SK 3), ob 19:00 na SK 1 spremljajte obračun med Žalgirisom in Fenerbahcejem, ob 20:00 pa bo Brose gostoval v Pireju pri Olympiacosu (v živo na SK 3).