Sportklub premika meje!

Evroliga 11. Maj 201816:22 > 16:24
Screenshot

Navadili ste se, da Sportkluba premika meje, tokrat pa smo šli še korak dlje.

Zaključni turnir Evrolige bo od 18. do 20. maja na sporedu v beograjski Areni, kjer se bodo za titulo najboljšega na stari celini pomerili aktualni evropski prvak Fenerbahce, Žalgiris (Beno Udrih, Kevin Pangos), CSKA in Real Madrid (Luka Dončić, Anthony Randolph). Še preden bodo najboljše evropske ekipe stopile na parket, boste imeli na najboljši športni televiziji v regiji priložnost, da izveste prav vsako podrobnost povezano z zaključkom najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja.

Miha Penko, Luka Štucin, Matija Kosmač in Miha Gorela se bodo odpravili v srbsko prestolnico ter iz lica mesta poskrbeli za ekskluzivni komentar dogajanja. Že v četrtek se začenja tudi mladinski zaključni turnir Evrolige, na katerem bodo nastopili Paris, Real Madrid, Lietuvos Rytas, Roma, Bayern München, Joventut, Mega Bemax in Crvena zvezda.

Ob obeh polfinalnih obračunih, tekmi za tretje mesto in velikem finalu, bomo v soboto prenašali tudi slavnostni gala večer, na katerem bodo podelili nagrade najboljšem posameznikom letošnjega tekmovanja.

Da boste začetek dogajanja v Evroligi dočakali primerno ogreti, smo za vas pripravili tudi številne zanimive intervjuje. Pred našo kamero so stopili Marko Milič, Primož Brezec, Matjaž Smodiš, Erazem Lorbek, Lojze Milosavljević, Vladimir Radmanović in Dino Rađa.

Predstavili bomo tudi zanimive zgodbe, ki jih še niste slišali, to pa je, verjemite, samo del tistega, kar pripravljamo. Ko celotnemu evroligaškemu dogajanju iz Beograda dodamo še končnico lige NBA, italijansko in turško prvenstvo, je jasno, da so pred ljubitelji košarke sanjski dnevi.

Bodite v naši družbi in ničesar ne boste izpustili ali spregledali, saj Sportklub premika meje.