Barca ponudila 400.000 evrov za Stefana Markovića

Evroliga 7. Nov 201610:23 > 10:26
Ezra Shaw, Getty Images

Kot poroča košarkarski portal Eurohoops, je Barcelona ruskemu Zenitu ponudila skoraj pol milijona evrov za srbskega organizatorja igre Stefana Markovića.

Prvo poundbo Barcelone za Stefana Markovića je moštvo iz St. Petrsburga odbilo, a se pogovori med Katalonci in Zenitom nadaljujejo. Barca bo tako iskala še druge rešitve, je pa res, da so zelo oslabljeni na položaju organizatorja igre, odkar je sezono zaradi poškodbe Ahilove pete končal španski reprezentant Pau Ribas

Barcelona naj bi počasi, a vztrajno začela stegovati lovke tudi po prvem zvezdniku in organizatorju igre Crvene zvezde Stefanu Joviću, a je malo verjetno da bi rdeče-beli pustili oditi svojega najboljšega košarkarja sredi sezone.

Navzlic vsem poškodbam je Barca v domačem prvenstvu uspela premagati Real, pa čeprav je igral brez petih košarkarjev, a težave s fizično pripravljenostjo se ne bodo rešile same. Barcelona seveda želi košarkarja z potnim listom držav iz Evrope, saj bi lahko igral tudi v domačem prvenstvu. Marković je v Evropskem pokalu do zdaj v povprečju dosegal 11,7 točk, 10,3 asistenc in 3 skoke na tekmo.

https://twitter.com/alegarcia96/status/795035425798848514