Llull: Ljudje bodo ob košarki pozabili na virus

Evroliga 22. Maj 20208:12 > 8:15
Turkish Airlines EuroLeague

Zvezdnik madridskega Reala Sergio Llull si želi, da bi se nadaljevala sezona v španskem prvenstvu in Evroligi, saj bi bilo najbolj pošteno, da bi odločitev o prvaku videli na igrišču.

Povezano

Evroliga bo odločitev sprejela 25. maja, v skladu z odločitvijo najmočnejšega evropskega klubskega tekmovanja pa se pričakujejo tudi odločitve večine evropskih državnih prvenstev o letošnji usodi tekmovanj. Med njimi tudi španske ACB lige.

Verjamem, da bi nadaljevanje sezone vsem prijal, to bi bil lep znak, da gre vse v pravo smer. Vsi se moramo potruditi, da poskušamo vrniti letošnjo sezono. Tako bodo ljudje vsaj dve uri na dan preživeli brez, da bi govorili o virusu, ker bodo gledali košarko,” se Sergio Llull nadeja, da se bo košarka hitro vrnila.

Košarkarji Reala so že začeli s treningi, vendar vadba še ne poteka v skupini. Llull je pojasnil, kako izgledajo treningi. “Vsak dela na svoji polovici igrišča, žoge so označene, nihče te ne more ogroziti. Trudimo se spoštovati vse predpisane ukrepe in protokole, tako da ni nobene nevarnosti,” je dejal Llull.