We're back: Asvel prepričljiv proti Olympiacosu

Evroliga 15. Sep 202019:38 > 19:42
2020 Euroleague Basketball

Košarkarji Asvela so na prvi tekmi drugega turnirja pod okriljem Evrolige, ki nosi ime "We're Back" z 74:57 premagali Olympiacos. Na drugi tekmi pa je Valencia s 84:76 premagala Bayern.

Moštvo iz Lyona je vodilo od začetka tekme. Ob koncu prvega polčasa pa so vzpostavili popoln nadzor in v nadaljevanju prišli do dvomestne prednosti. 

Najboljši posametnik pri Asvelu je bil Moustapha Fall, ki je zabeležil 12 točk in 5 skokov, Norris Cole je dodal enako število točk, eno manj pa je dodal David Lighty.  Pri poražencih, ekipi Olympiacosa je bil najboljši strelec Octavius Ellis, ki je dosegel 12 točk. Dvomesten je bil tudi še Hassan Martin, ki je vpisal 10 točk in dva skoka. 

Na drugi tekmi današnjega dne sta igrala Valencia in Bayern. Španska ekipa se je na koncu veselila zmage z rezultatom 84:76 kar pomeni, da se bodo jutri ob 20. uri v finalu pomerili proti Asvelu

Pred tem, ob 17:30 pa bo na sporedu tekma za 3. mesto na kateri se bosta pomerila Olympiacos in Bayern. Obe tekmi si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na Sportklubu.