Tavares iz Reala v Dubaj za osem milijonov evrov?

Evroliga 2. Feb 20249:58 0 komentarjev
Walter Tavares
Foto: Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Na uradno potrditev sodelovanja med Dubajem in evroligo še ni prišlo, a ekipa iz Združenih arabskih emiratov počasi že sestavlja "dream team" za napad na naslov.

Kot poroča španski Relevo, je prva želja super ekipe v nastajanju Walter Tavares. Robustni center iz Zelenortskih otokov ima trenutno veljavno pogodbo z madridskim Realom, ki mu na leto prinese tri milijone evrov, medtem ko so v Dubaju za usluge najdominantnejšega centra v evroligi pripravljeni odšteti kar osem milijonov.

Pogovori med Tavaresom in Realom glede podaljšanja pogodbe naj bi zašli v slepo ulico, tako da postaja vse bolj jasno, da bo junija po izteku pogodbe s kraljevim klubom zamenjal sredino. Ni skrivnost, da izjemnemu centru ponudb ne manjka, v prvi vrsti se za njegove usluge najresnejše zanima Panathinaikos s Sanijem Bečirovićem v vlogi športnega direktorja.

Tavares je pred časom sicer dejal, da bi samo ponudba iz lige NBA lahko spremenila njegovo razmišljanje o odhodu iz Madrida, toda po propadlih pogovorih so se stvari obrnile na glavo, kar bi utegnili izkoristiti v Dubaju.

Ob Tavaresu se z ekipo iz Dubaja že nekaj časa povezuje tudi ime Svetislava Pešića, ki naj bi prevzel trenersko krmilo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!