Evroligaški fantasy izziv: peterica, na katero se splača računati

Evroliga 2. Okt 202321:47 0 komentarjev
Luka Mitrović
Luka Mitrović. Foto: profimedia

Nova sezona košarkarske evrolige je tik pred zdajci s tem pa tudi zadnja priložnost za vse fantasy trenerje, da se pridružite fantasy izzivu. Evroliga je predstavila pet košarkarjev, ki so lahko v prvem krogu dobra izbira.

Joffrey Lauvergne (ASVEL)

Francoz se vrača po poškodbah, na začetku sezone pa za Asvel blesti. V evroligi bo poizkušal dokazati, da je en izmed najboljših centrov v Evropi. Njegova fantasy cena je 9 kreditov.

Uroš Trifunović (Partizan)

Trifunović je popularna izbira zaradi svoje nizke cene (4,6 kreditov). Trener Partizana Željko Obradović mu zaupa, zato bi lahko dobil veliko priložnosti.

Mario Hezonja (Real Madrid)

Hrvaški reprezentant bo imel v prvem krogu ob odsotnosti Gabriela Decka veliko odgovornosti na svojih plečih. Hezonja, ki z Realom brani lansko zmago, stane 9,9 fantasy kreditov.

Mario Hezonja. Foto: Profimedia

Markus Howard (Baskonia)

Howard je dobro začel v španskem prvenstvu, v prvem krogu je za Baskonio prispeval kar 29 točk, po prvih treh tekmah v povprečju dosega več kot 22 točke na tekmo. Je najdražji od petih predlogov (10 kreditov).

Luka Mitrović (Crvena zvezda)

Mitrović je poleg Mika Tobeyja glavno orožje Crvene zvezde pod obročem. Pri ceni 9 kreditov bi znal biti dobra izbira za vsakega fantasy trenerja.

Fantasy Evroliga: ustvarite ekipo in osvojite nagrado

Sportklub vam z novo sezono ponuja vstopna vrata v svet evroligaške igre fantasy. Na naši spletni strani se lahko registrirate in prijavite svojo virtualno ekipo za še eno razburljivo sezono evrolige. Tekmujte in osvojite privlačne nagrade. Zmagovalec lige bo osvojil vstopnice za zaključni turnir evrolige v Berlinu, poleg tega pa bodo vsak mesec na voljo tudi druge privlačne nagrade za najboljše Fantasy igralce.

Fantasy Evroliga

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!