Smodiš in Brezec spet na parketu

Košarka ostalo 18. Jan 20189:57 > 10:08
Twitter

Nekdanja slovenska reprezentanta Matjaž Smodiš in Primož Brezec se bosta spet podala na košarkarska igrišča. Smodiš bo zaigral v Moskvi na ekshibicijski tekmi, kjer bo tudi Rašo Nesterović, Primoža Brezca pa čaka poslovilna tekma.

KZS
Nekdanji kapetan slovenske košarkarske reprezentance Matjaž Smodiš bo v soboto igral na ekshibicijski tekmi legendarnega Alexandra Gomelskega v Moskvi, po katerem se imenuje tudi nagrada za najboljšega trenerja v Evroligi. Nekaj več si o njegovem nastopu v Moskvi, kjer se mu bo pridružil tudi Rašo Nesterović, ogledate na spodnji povezavi.
Smodiš je obenem tudi ambasador projekta Basket4kids, ki je tekmovanje za otroke do 13. leta starosti, poteka pa v vseh šestih državah kjer je s svojimi televizijskimi kanali prisoten Sportklub (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora in Makedonija).
Primorski velikan Primož Brezec pa bo v soboto v Sežani tudi uradno končal svojo športno pot, na pot v košarkarski pokoj pa ga bodo pospremili še številni znani obrazi kot so Sani Bečirović, Marko Milič, Slobodan Subotić, Boša Tanjević in ostali.
Video s predstavitve Primoža Brezca najdete na FB live – vzivo.si