Zagorac in Mulalić se vračata v Olimpijo

Liga ABA 17. Jul 201917:47 > 17:53
Martin Metelko

Vodstvo Cedevite Olimpije pridno sestavlja ekipo za prihajajočo sezono. Po dveh letih se v zmajevo gnezdo vrača Mirko Mulalić, v Stožice pa se je vrnil tudi izkušeni Saša Zagorac.

Mulalić se k Olimpiji vrača po dveh sezonah, ki jih je preživel v dresu Sixta Primorske in bolgarskega Balkana. 31-letni ostrostrelec je s Cedevito Olimpijo podpisal dveletno pogodbo.

Naše moštvo je s prihodom Mulalića močnejše za izkušenega slovenskega košarkarja, ki lahko na pomoč priskoči na dveh igralnih položajih. Vsi poznamo njegov način igre, vemo pa, da je Mirko vedno visoko motiviran in željan dokazovanja. Predvsem nas veseli dejstvo, da je Mulalić otrok Ljubljane in Olimpijine šole, in komaj čakamo, da ga znova vidimo v dresu zmajev,” je dejal športni direktor Cedevite Olimpije Sani Bečirović.

zmajevo gnezdo se vrača tudi evropski prvak iz leta 2017, Saša Zagorac. 35-letnik bo zagotovo eden izmed najizkušenejših košarkarjev Cedevite Olimpije v prihajajoči sezoni.

“Občutki ob vrnitvi v Ljubljano so fenomenalni. Celotna zgodba mi je zelo zadišala že ob prvem stiku, ko smo začeli pogovore. Vesel sem, da sem spet v Cedeviti Olimpiji. Verjamem v ta projekt, v to zgodbo in upam, da bo moštvo sestavljeno tako, kot so si zaželeli v vodstvu kluba. Mi pa moramo temu slediti na parketu,” je dejal Zagorac.