Thomasova predstavitev v Clevelandu

Liga NBA 8. Sep 201713:30 > 13:55
David Liam Kyle/NBAE via Getty Images

V četrtek so Cavaliersi predstavili trojico novih igralcev, ki so v vrste podprvakov prišli iz Bostona, v nasprotni smeri kot Kyrie Irving. Poleg Jaeja Crowderja in Anteja Žižića, je bil seveda največ pozornosti deležen Isaiah Thomas.

Thomas je letos skupaj s še dvema igralcema prišel v Cavalierse, poleg tega pa so se pri Clevelandu razveselili še izbire v prvem krogu nabora ter izbiro v drugem krogu nabora 2020. Čeprav bo Thomas igral v tandemu z LeBronom Jamesom, ostaja odprto vprašanje, kako dobro je nizkorasli košarkar pozdravil poškodbo kolka.

“Ne želimo še dajati časovnega okvira, kdaj se bo Isaiah vrnil na igrišče. Ne bi radi prehitevali stvari. Ta novinarska konferenca se ne bo spremenila o novinarsko srečanje, ko bomo govorili o Thomasovem kolku,” je že na prvo vprašanje zbranih odgovoril direktor Cleveland Cavaliersov Koby Altman.

Če pa Altman (ne)igranje organizatorja igre ni želel komentirati, pa je bil trener moštva Tyronn Lue manj skrivnosten in že potrdil, da Thomas na začetku sezone pač še ne bo pripravljen. Njegov položaj bo zavzel Derrick Rose ali pa Jose Calderon.

Želim, da se na parket vrnem 100-odstotno pripravljen. Ni nobenega pritiska. Ko bo prišel čas, bom zaigral in tedaj bom to počel, tako kot najbolje znam,” je povedal igralec sam.