LA Lakersi pripeljali še tri igralce, prihaja McGee

Liga NBA 11. Jul 20181:55 > 2:02
Lachlan Cunningham/Getty Images

Po LeBronu Jamesu so pri Los Angeles Lakersih danes postali močnejši še za tri nove igralce. V mesto angelov so prišli JaVale McGee, Lance Stephenson in Sviatoslav Mykhailiuk.

Potem, ko je član Los Angeles Lakersov postal LeBron James so v klub danes pripeljali kar tri nove košarkarje, ki pa ne predstavljajo prav velikih okrepitev. V mesto angelov je prišel aktualni NBA prvak center JaVale McGee, ki je zapustil vrste Golden Stata. Na draftu je bil izbran leta 2008, ko ga je izbral Washington, potem pa je igral še ta Philadelphio, Dallas in Denver.

Naslednji na seznamu je Lance Stephenson, ki je NBA kariero začel leta 2010 v Indiani, lansko sezono pa je prav tako preživel pri Pacersih. Igra na položaju branilca, v lanski sezoni pa je v povprečju dosegal devet točk. Poleg Indiane je igral še za Minnesoto, LA Clipperse, Memphis, New Orleans in Charlotte.

Lakersi pa bodo lahko računali tudi na mladega talenta iz Ukrajine Sviatoslava Mykhailiuka, ki je bil letos izbran na draftu. Študiral je na Univerziteti v Kansasu, kjer je povprečno beležil 14 točk. Pred dvema letoma je bil najboljši strelec mlajše ukrajinske selekcije na Evropskem prvenstvu.