Ujiri: Kawhi je povsem predan košarki

Liga NBA 19. Sep 20189:16 > 9:17
Thearon W. Henderson, Getty Images

Predsednik NBA ekipe Toronto Raptors Masai Ujiri je povedal, da novi zvezdnik kanadske zasedbe Kawhi Leonard zelo zavzeto trenira in da so vsi v ekipi navdušeni nad njegovo zagnanostjo.

Kawhi Leonard že nekaj časa trenira v Torontu, od prestopa iz San Antonia pa še vedno ni spregovoril z novinarji. Ob vseh ugibanjih, če je košarkar srečen, se je oglasil predsednik Raptorsov, ki je navdušen nad novo pridobitvijo svoje ekipe.

Povsem je predan delu. Kmalu se vam bo predstavil tudi sam. V njemu tli ogenj, zaradi katerega smo vsi navdušeni. Povsem je predan košarki. Vedno želi igrati in tekmovati. Je zelo tekmovalen, a le na igrišču. Ko z njim govoriš o košarki, mu oči kar zasijejo,” je o Leonardu povedal prvi moš franšize Masai Ujiri.

Zanj ne pripravljamo nič posebnega. Ne bo imel posebnega tretmaja. Ostali bomo to kar smo. Ne vem, kaj se je z njim dogajalo v San Antoniu. Leonard je pač zadržana oseba, tak je po naravi. Ne moremo biti vsi enako,” je še dodal Ujiri.

Leonardu se bo sicer po koncu te sezone iztekla pogodba, zato se že zdaj postavljajo vprašanja, kje bo nadaljeval kariero. Pred selitvijo k Torontu se je na veliko omenjala njegove želja po igranju za LA Lakerse. Ga bo Toronto uspel zadržati?