Dragić bo izpustil le dve tekmi

Ljubljana – Poškodba Gorana Dragića, ki jo je staknil na nedeljski tekmi proti Oklahomi, očitno ni hujše narave. Slovenski reprezentant naj bi se v kader Phoenixa vrnil že po dveh tekmah.

Bilo je huje kot prvič. Je malce nadležno, toda moram biti močan. Morda je to zaradi tega, ker sem celotno poletje igral za slovensko reprezentanco, toda počutim se dobro. Morda zgolj nimam sreče. Trdo bom delal na temu in se vrnil še močnejši,” je Goran Dragić, ki ga je desni gleženj v nedeljo že drugič v letošnji sezoni pustil na cedilu, odločen, da se kar čim hitreje vrne na parket.

Po prvih ocenah se bo v postavo Phoenixa vrnil že čez nekaj dni. Z ekipo je odpotoval tudi v New Orleans, a najverjetneje v torek še ne bo stopil na parket. “Predvidevam, da ga v ekipi ne bo na naslednjih dveh tekmah,” je dobro novico sporočil trener Phoenixa Jeff Hornacek, ki bo ob odsotnosti slovenskega reprezentanta še toliko bolj računal na Erica Bledoso.

V kolikor se bodo napovedi Hornaceka izpolnile, bo Gogi na igrišču znova že v petek, ko Phoenix čaka obračun proti Denverju.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images