NAGRADNA IGRA: Peljemo vas na dvoboj Dončića in Dragića

Liga NBA 8. Dec 201819:34 > 19:39
Sportklub Slovenija

Na Sportklubu smo v sodelovanju s Tentoursom pripravili novo super zanimivo nagradno igro, ki bo nekomu omogočila brezplačen ogled težko pričakovanega obračuna Gorana Dragića in Luke Dončića v ligi NBA. Nagradno igro pripravljamo na našem Facebook profilu pa tudi na Instagramu!

TENTOURS in SPORTKLUB sta pripravila novo zanimivo nagradno igro, ki bo tokrat v prvi vrsti zanimiva predvsem ljubiteljem košarke pa tudi ostalim športnim navdušencem. Na našem Facebooku in Instagramu lahko najdete nagradno igro, preko katere si lahko zagotovite brezplačni ogled obračuna lige NBA med Miami Heat in Dallas Mavericks, ki bo odigrana 28.3.2019.

Gre za edinstveno priložnost, da si v živo ogledate premierni obračun dveh največjih slovenskih košarkarskih zvezdnikov, Luke Dončića in Gorana Dragića pod koši lige NBA.

Vsi, ki želite sodelovati v nagradni igri morate v komentarju objave s heštegom #teamDragič ali #teamDončič ali #teamSLO sporočiti, za koga boste navijali na tekmi Miami Heat vs. Dallas Mavericks ter označiti še profil prijatelja na omrežju Facebook in/ali Instagram.

Obiščite in všečkajte Facebook stran Sportklub Slovenija in nam sledite na Instagram profilu sportklub.si ter naj vas Tentours in Sportklub popeljeta na nepozabno košarkarsko dogodivščino!


PRAVILA in POGOJI SODELOVANJA