Dragić za SK: Čutim zarjavelost, a bom kmalu nazaj!

Liga NBA 11. Dec 20189:34 > 9:50
Goran Dragić. Foto: Getty Images.

Goran Dragič je s svojim Miamijem gostoval v Staples Centru pri moštvu Los Angeles Lakers in v tesni končnici moral priznati premoč LeBronu Jamesu in druščini, ki so slavili s 108:105. To je bil petnajsti poraz Vročice v sezoni. Goran Dragič je po tekmi namenil nekaj trenutkov tudi Sportklubu!

Goran Dragič je v tekmi proti Lakersom še vedno imel omejeno minutažo in na igrišču prebil le 18 minut, daleč najmanj od košararkarjev, ki so začeli v prvi peterki gostov iz Floride. Dragić je imel v tej sezoni ogromno težav s kolenom, v katerem se mu je odlomil majhen del hrustanca. Operativni poseg po posvetovanju z zdravniki ni bil potreben, je pa moral počivati nekaj tekem, v naslednjih dneh pa bo njegova minutaža, ki jo bo odmeril Erik Spoelstra še vedno omejena.

“Čutil sem nekaj zarjavelosti, a se bom slej kot prej vnesel nazaj v ta ritem. Na žalost smo tekmo proti Lakersom izgubili, a to je bila dokaj dobra tekma za našo ekipo. Vemo, v ligi NBA je toliko tekem, da gremo hitro v naslednjo. Nisem še 100-odstoten, a se bolje počutim kot prej. Potrebnih bo še nekaj preiskav,” je dejal Dragić.

Na vprašanje, ali bi on lahko spremenil zaključek tesne tekme, je v šali dejal: “Čakal sem, da trener pokliče moje ime, a se to ni zgodilo. Moral se bm malce pogovoriti z njim.”

Goran je tekmo končal s sedmimi točkami, dvema skokoma in asistencama.

Pri Lakersih je 33 točk dosegel Kyle Kuzma, 28 točk in 12 asistenc pa LeBron James

https://twitter.com/MiamiHEAT/status/1072381500149129216