T-Mac: Dončić pred Curryjem? To je nespoštovanje

Liga NBA 18. Jan 201915:08 > 15:11
Ronald Martinez, Getty Images Sport

Sloviti ameriški košarkar Tracy McGrady je neprijetno presenečen z dejstvom, da ima Luka Dončić trenutno veliko več glasov za All Star tekmo kot Steph Curry, Kevin Durant in James Harden.

Luka Dončić je imel ob zadnji objavi delnih rezultatov glasovnja za nastop na All Star tekmi lige NBA 3.301.825 glasov navijačev in trenutno je na Zahodu pred njim zgolj LeBron James.

Steph Curry je na tretjem mestu z 2.979.080 glasovi, medtem ko James Harden in Kevin Durant (za zdaj) nimata mesta v začetni peterki. “To je takšno nespoštovanje, na vseh nivojih, da nimam besed! Dončić ima več glasov od Stepha Curryja, igralca, ki je spremenil igro!? Prosim vas! Ima jih več tudi od Kevina Duranta in Jamesa Hardna? Ali se šalite?” je bil začuden Tracy McGrady in dodal: “Da se razumemo, ne pravim, da Dončić ne more biti All Star igralec, toda menim, da je norost, ker je pred takšnimi igralci.”

Spomnimo, da v izboru igralcev za tekmo vseh zvezd 50 odstotkov glasov priprada navijačem, preostali četrtini pa si razdelijo igralci in trenerji. All Star vikend bo na sporedu od 15. do 17. februarja v Charllotu.