"Z Luko sva bila takoj na isti valovni dolžini"

Liga NBA 5. Feb 20190:23 > 0:24
Christian Petersen/Getty Images

Novi košarkaš Dallas Maveriksov Kristaps Porzingis je ob prihodu v Dallas dejal, da se veseli igranja z Luko Dončičem. Lastniki kluba pa si oba Evropejca želi obdržati v ekipi še dolgo časa.

Latvijski košarkar Kristaps Porzingis, ki je sicer trenutno poškodovan je pred kratkim okrepil vrste Dallasa in se pridružil Luki Dončiču v dresu Mavericksov. Evropejca bi lahko v prihodnosti, če se bosta seveda dobro ujela predstavljala velik in pomemben tandem ne samo v klubu ampak tudi v ligi NBA.

In ravno o odnosu z Dončičem je spregovoril tudi Porzingis ob prihodu v Dallas. “Z Luko sva bila takoj na isti valovni dolžini. Oba prihajava iz Evrope. Oba sva prehodila podobno pot in dobro govoriva špansko. Od prvega trenutka dalje sva se dobro razumela in mislim, da se bo to preneslo tudi na parket.”

Mark Cuban je sicer že pred dnevi povedal, da Porzingis verjetno v tej sezoni še ne bo stopil na parket, toda dobro obveščeni viri trdijo, da je s tem želel le zmanjšati pritisk javnosti in dal Porzingisu možnost, da sam odloča o svojem povratku. Mnogi so zato prepričani, da bo Porzingis vendarle še pred koncem te sezone odigral nekaj tekem z Luko Dončićem, saj ga poleti nato čaka morebiten podpis nove dolgoročne pogodbe v Dallasu, ki bo lahko presegla 150 milijonom dolarjev.