Davisova poškodba priložnost za Dončića?

Liga NBA 6. Feb 201911:52 > 12:05
Getty Images

Slovenski košarkarski biser Luka Dončić, ki so ga navijači v glasovanju za nastop na tekmi All Star postavili na kar tretje mesto, še vedno lahko upa na nastop na tekmi vseh zvezd.

Trenerji, igralci, mediji in navijači so sicer svoje že povedali. Prva peterka je znana že kar nekaj časa, trenerji pa so nato predstavili še rezerviste. Luka Dončić zaenkrat še vedno ostaja brez mesta v ekipi Zahoda, a to bi se lahko do 17. februarja spremenilo.

V zadnjih sezonah smo bili že večkrat priča spremembam pet pred dvanajsto, razlog pa so bile poškodbe. Na podoben način je lani mesto na All Star tekmi dobil Goran Dragić, to pa bi se lahko zgodilo tudi letos.

Na Zahodu ima trenutno največ težav Anthony Davis, sicer košarkar, o katerem se zaradi morebitnega prestopa k Los Angeles Lakersom v zadnjih tednih največ govori. 25-letni zvezdnik New Orleansa ima težave s poškodbo prsta, zaradi katere manjka že vse od 18. januarja. Nekateri mediji poročajo, da je Davis že povsem zdrav, a Pelikani ne želijo tvegati z njegovo vrnitvijo pred koncem prestopnega roka.

Košarkarski novinar Dwain Price je ob težavah Davisa postregel z zanimivim razmišljanjem in na Twitterju med drugim zapisal, da bi lahko bil prav Dončić tisti, ki bi ob morebitni odsotnosti Davisa dobil priložnost na All Star tekmi. Navijači, ki so Dončiću namenili več kot 4,2 milijona glasov.

Kaj pravite vi? Še obstaja kaj možnosti, da bomo Luko v Charlottu na delu videli tudi v nedeljo?