Rumeni tisk: PG varal hčerko svojega sedanjega "šefa"

Liga NBA 6. Jul 201913:01 > 13:22
Twitter

Takoj po prihodu Kawhija Leonarda in Paula Georgea v vrste LA Clippers, so mediji v ZDA že začeli poročati tudi o nekoliko temnejši plati novih pridobitev druge najpriljubljenejše ekipe iz mesta angelov.

Rumeni mediji so se ob prihodu Paula Georgea v ekipo LA Clippers takoj spomnili na dogodek izpred petih let, ko je tedaj še kot član Indiana Pacers, George intimno prijateljeval s hčerko Doca Riversa, Callie.

Zveza je neslavno razpadla, potem ko so v javnost prišle informacije, da je George Riversovo v Miamiju na zabavi prevaral s srbsko striptizeto Danielo Rajić, ki je z novopečenim članom Clippers takrat tudi zanosila.

Harry How/Getty Images

 George naj bi po pisanju nekaterih ameriških tabloidov takrat Rajićevi ponudil milijon dolarjev za splav, kar je zavrnila. No, danes sta še zmeraj par, skupaj imata dva otroka.

Callie Rivers, sicer nekdanja odbojkarica študentske ekipe na univerzi Florida je omenjene peripetije verjetno že pozabila, saj je danes zaročena s Sethom Curryem, vprašanje pa je, če je tudi njen oče…

Harry How/Getty Images