Kuzma: Imam vse, kar potrebujem, da postanem zvezda

Liga NBA 8. Avg 201912:39 > 12:39
Harry How/Getty Images

Mladi košarkar Los Angeles Lakersov Kyle Kuzma je prepričan, da lahko ob LeBronu James in Anthonyju Davisu v naslednji sezoni postane tretji veliki zvezdnik svoje ekipe.

Naveza James-Davis je tista, na katero v Los Angelesu v naslednji sezoni stavijo vse. Jezerniki so za ulov Davisa izgubili Lonza BallaJosha HartaBrandona Ingrama in še tri izbore prvega kroga na prihodnjih naborih. Med “picki” je bil tudi letošnji četrti izbor na draftu. Ob omenjeni menjavi je od mladih in nadarjenih igralcev pri Lakersih ostal le še Kyle Kuzma, ki pa je prepričan, da lahko poskrbi, da bodo navijači govorili o veliki trojki v LA Lakersih.

Ne čutim pritiska. Sposoben sem, da postanem veliki zvezdnik,” razmišlja Kuzma.

Delal sem na sebi. Vse kar sem do zdaj pokazal, dokazuje, da sem sposoben postati odličen igralec. Vsako leto napredujem. Kljub slabšemu metu v zadnji sezoni sem na tekmo dosegal po 20 točk. Ne vidim razloga, da ne bi bil zvezdnik v novi ekipi Lakersov.

Kuzma se sicer medtem pripravlja na svetovno prvenstvo v košarki, ki ga gosti Kitajska. Mladi košarkar bo z reprezentanco ZDA lovil naslov.