Carmela nočejo nihče, niti ZDA: Bil bi moteč faktor

Liga NBA 9. Avg 20196:26 > 8:34
Elsa, Getty Images

Carmelo Anthony, nekdanji zvezdnik lige NBA, se v teh dneh ukvarja z iskanjem novega moštva, njegov agent pa je preizkusil srečo tudi v ameriški reprezentanci, ki se pripravlja na SP na Kitajskem, a je bila prošnja, da Mela uvrstijo na seznam, neuslišana.

Da je reprezentanca ZDA, ki se pripravlja za prihajajoče prvenstvo na Kitajskem, zavrnila prošnjo Carmela Anthonyja, je za Athletic potrdil direktor reprezentance Jerry Colangelo.

Povezano

“Z Melom imava odličen odnos. Morda je on tako dober v mednarodni košarki, kot je dober v ligi NBA, Skratka, on je bil neverjeten za reprezentanco. Razumem, zakaj ga njegov agent želi postaviti v soj žarometov, da ga ljudje vidijo. Edini način, da bo Carmelo srečen je, da najde še eno priložnost v ligi NBA. V zadnjih časih je agresiven pri tem, pojavlja se v medijih in želi povedati, da lahko še igra in da potrebuje priložnost,” je dejal Colangelo. 

“Za našo reprezentanco bi bilo to moteče, o tem smo se tudi pogovarjali. Moramo se osredotočiti na našo igro in ekipo. Imamo veliko novih fantov, novo skupino. To je to, nič nimam proti Carmelu, a to pač ne bi bilo zdravo za naš program v tem trenutku.”

Anthony je v času, ko je Colangelo direktor reprezentance (od leta 2005), le dvakrat izpustil veliko tekmovanje, je pa z ZDA osvojil tri zlate olimpijske medalje.