Boban: Navajam se še na Dallas, za zdaj mi je všeč

Liga NBA 13. Nov 201910:55 > 11:00
Tom Pennington/Getty Images

Boban Marjanović se je po San Antoniu, Detroiu, Los Angelesu in Philadelphiji zdaj zaustavil v Dallasu, kjer se v tej sezoni meri ob boku Luke Dončića.

Srbski center Boban Marjanović je v svoji NBA karieri zamenjal pet klubov, pri vsakem pa je pustil poseben pečat in povsod postal ljubljenec navijačev. V Dallasu je takoj uspel vzpostaviti dobre odnose in uspešno sodeluje predvsem z Luko Dončićem, ki se zaradi jezika največ družita. Življenje v Dallasu je po besedah srbskega velikana zaenkrat odlično.

“Moraš se karseda hitro prilagoditi in navaditi na vse. Za zdaj mi je Dallas všeč in tu uživam. Poleg mene je dobra skupina ljudi, v ekipi imamo odlične fante, s katerimi rad preživljam čas. Uživam v tem, da smo kot velika družina, da smo prijatelji in dobri soigralci. Na te ljudi lahko računam in všeč mi je tu,” pravi priljubljeni Bobi.

V tej sezoni Bobi v povprečju igra le 11 minut na tekmo, v povprečju pa dosega 6,3 točke na tekmo. Njegova vloga pri 224 centimetrih, ki jih meri v višino, še vedno ni povsem znana v moderni košarki, ki se vedno bolj obrača proti nižjim in hitrejšim košarkajem.

“Še vedno je zgodaj, a se skušam privaditi na vse. Za zdaj mi je tu všeč.”