Lakersi tudi brez Jamesa in Davisa brutalni v Oklahomi

Liga NBA 12. Jan 20204:15 > 4:26
Harry How/Getty Images

Z odličnimi predstavami nadaljujejo tudi LA Lakersi, ki so tokrat na gostovanju pri Oklahomi zanesljivo slavili s 125:110 in to kljub temu, da so tekmo odigrali brez obeh zvezdnikov LeBrona Jamesa in Anthonya Davisa.

Potem, ko so Los Angeles Lakersi prejšnji večer prišli do gladke zmage proti Dallasu se je danes trener Jezernikov Frank Vogel odločil, da odpočije svoje glavne zvezdnike. Drugo tekmo zapored je zaradi težav s hrbtom izpustil Anthony Davis. Danny Green, ki ima težave s kolkom je dobil odmor, enako pa velja tudi za prvega zvezdnika ekipe in lige LeBrona Jamesa.

Rumeni stroj je tokrat gostoval pri letos dokaj povprečni Oklahomi in z rezultatom 125:110 prišel že do osme zaporedne zmage. Prvi polčas so Lakersi dobili s 73:49,  v nadaljevanju pa so tekmo mirno pripeljali do konca.

Kyle Kuzma je že do odmora prispeval 23 točk, tekmo pa je na koncu končal s 36 točkami. Odlično je igro organiziral Rajon Rondo, ki je dosegel je 21 točk, 12 skokov in 8 podaj.

Tudi preostanek ekipe je bil zelo razpoložen Dwight Howard je namreč zbral 12 točk in 14 skokov, Alex Caruso je končal pri 11. točkah, Quinn Cook jih je prispeval 13 in Troy Daniels 12.