Malone: Nikola si je zaslužil mesto na All Star tekmi

Liga NBA 31. Jan 202012:58 > 13:06
Matthew Stockman/Getty Images

Trener Denver Nuggetsov Mike Malone je po zmagi svoje ekipe proti Utah Jazz govoril o Nikoli Jokiću, ki bo februarja še drugič zapored zaigral na All Star tekmi. Malone je prepričan, da si Jokić to zasluži in da je vse skupaj tudi lepo priznanje za celotno ekipo iz Denverja.

Mike Malone je pred kratkim čustveno dejal, da bi bil nenastop Nikole Jokića na All Star tekmi največja zarota po umoru Johna F. Kennedyja. Srbski igralec je na koncu vendarle dobil povabilo in bo na All Star tekmi v Chicagu dobil priložnost.

Sam nisem nikoli sumil v to, ali je Nikola All Star igralec in ali bo še drugič zapored zaigral na All Star tekmi. To samo dokazuje, kako velik igralec je, dokazuje pa tudi to, da je naš klub vedno večji. Nenazadnje se borimo za vrh na Zahodu. Ko ima ekipa izkupiček, kot ga imamo mi, si enostavno zasluži predstavnika na All Star tekmi,” meni Malone.

Igralci ga spoštujejo in razumejo, da je All Star igralec in da gre za enega izmed najboljših v Ligi NBA. Zaslužil si je to čast in srečen sem zanj. Z razlogom je prvi center v najboljši NBA ekipi.