Halo v Dallasu: Dončić obnorel sina zvezdniškega raperja

Liga NBA 8. Maj. 202217:32 > 17:55
Delite:
Luka Dončić tudi v končnici lige NBA blesti. FOTO: Guliverimages.

Po spletu je zaokrožil posnetek zvezdniškega raperja 2 Chainza, čigar sin je očitno velik navdušenec nad košarkarskim znanjem našega Luke Dončića. Po zadnji tekmi med Dallasom in Phoenixom je šestletnik slovenskega superzvezdnika tudi spoznal in ob tem ni skrival navdušenja.

Luka Dončić je v soboto blestel na tretji tekmi drugega kroga končnice lige NBA v Dallasu, ko je z 26 točkami, 13 skoki, 9 asistencami in 2 ukradenima žogama Dallas popeljal do znižanja zaostanka v zmagah proti Phoenixu z 1:2.

Danes se bosta ekipi, spet v Dallasu, ekipi pomerili še četrtič, v času pred to tekmo pa se Dončić v središču pozornosti ni znašel le zaradi odličnega učinka na košarkarskem parketu, pač pa tudi zaradi dogajanja ob njem.

2 Chainz na tekmi med Dallasom in Phoenixom. FOTO: Guliverimages.

Ob igrišču so v soboto sedeli številni zvezdniki severnoameriškega šovbiznisa, med njimi tudi zvezdniški raper 2 Chainz, ki si je tekmo ogledal v družbi sinčka. Šestletni deček, ki sliši na ime Halo, je z Dončićevim dresom ob igrišču navijal od prve do zadnje minute, po koncu tekme pa ga je lastnik Dallasa Mark Cuban popeljal do Dončića.

Slovenski košarkarski superzvezdnik ga je razveselil s podpisom na dres, Halo pa ni skrival navdušenja. Ne samo na tekmi, ampak tudi pozneje. Podpisanega dresa od takrat ni več slekel, na to pa je z objavo na družbenih omrežjih opozoril tudi njegov oče 2 Chainz in poskrbel za video, ki je hitro postal viralen. In obenem opozoril na to, kakšen zvezdniški status ima onstran Atlantika naš najboljši košarkar.

Komentari

Vaš komentar