Rdeča luč za Kyrieja Irvinga

Košarka 12. Okt 202118:06 > 19:28 0 komentarjev
Irving ostaja v središču pozornosti, a ne le zaradi svoje igre. Foto: Guliverimage

Brooklyn Nets do nadaljnjega ostajajo brez superzvezdnika Kyrieja Irvinga. Generalni direktor Nets, Sean Marks, je sporočil, da Irving ne bo smel trenirati ali igrati z ekipo, dokler ne izpolni vseh potrebnih pogojev v povezavi s koronavirusom. V New Yorku je sicer za vstop v dvorane potrebno dokazilo, da je oseba cepljena z vsaj enim odmerkom proti covid-19.

Kyrie Irving ostaja necepljen proti koronavirusu, zaradi česar ne sme nastopati na domačih tekmah Brooklyn Nets. V New Yorku morajo tako vsi, ki želijo vstopiti v bare, restavracije in dvorane v zaprtih prostorih, kamor spadajo tudi košarkaške dvorane, biti cepljeni vsaj z enim odmerkom proti covidu-19.

“Kyrie je sprejel osebno odločitev in to odločitev spoštujemo. Trenutno njegova izbira preprečuje, da bi bil polnopravni član ekipe in nobenemu članu naše ekipe ne bomo dovolili, da bi sodeloval zgolj občasno (sprva je bilo mišljeno, da bi Irving nastopal zgolj na gostujočih tekmah, op.a.). Nujno je, da še naprej gradimo kemijo v ekipi in da ostanemo zvesti svojim vrednotam, ki temeljijo na ekipnem duhu in enotnosti,” je še povedal generalni direktor Nets Sean Marks.

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!