Nov črn madež v karieri Joela Embiida

Košarka 3. Maj 202413:09 0 komentarjev
Joel Embiid
Joel Embiid je v končnici razočaral. Foto: Profimedia

Philadelphia 76ers je po današnjem porazu proti New York Knicks že končala letošnjo sezono. Izpad že po prvem krogu končnice je tudi velik črn madež za glavnega zvezdnika moštva Joela Embiida.

Philadelphia je danes pred domačimi navijači še četrtič v končnici klonila proti New Yorku, potem ko je bil ta boljši s 118:115. Njenega poraza ni mogel preprečiti niti prvi zvezdnik ekipe Joel Embiid, ki je tekmo končal pri 39 točkah in 13 skokih.

Ni lepo izgubiti, cilj je osvojiti prvenstvo. Preprosto nismo dosegli tistega, kar smo si zastavili. Verjeli smo vase. Tako zelo, da smo bili prepričani, da lahko pridemo do konca. A stvari se niso odvile po naših željah,” je po današnjem porazu dejal Embiid, ki je bil lani okronan za najkoristnejšega košarkarja po rednem delu..

Neuspeh 30-letnega centra sicer predstavlja nov črn madež v njegovi karieri, saj v desetih letih, kolikor igra za Philadelphio, še nikoli ni nastopil v konferenčnem finalu. Da je vse skupaj še nekoliko huje, se to v zgodovini lige NBA ni primerilo še nobenemu igralcu, ki se lahko pohvali z nazivom MVP.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!