V mestu angelov po dveh porazih že prvi požar

Košarka 23. Okt 202121:51 > 21:53 0 komentarjev
Anthony Davis in LeBron James, foto: Guliverimage.

Los Angeles Lakers so pred sezono veljali za ene glavnih favoritov za naslov prvaka, a začeli z dvema zanesljivima porazoma. Če prištejemo še pripravljalno obdobje, so Jezerniki brez zmage že na osmih zaporednih tekmah, očitno dovolj, da je v moštvu že prvič zavrela kri. Med porazom proti Phoenixu sta si v lase skočila Dwight Howard in Anthony Davis. Za nesprejemljivo potezo je med dvobojem poskrbel tudi Rajon Rondo.

Začetek sezone je za Los Angeles Lakers daleč od obetavnega. Čeprav so poleti kot veliko okrepitev pripeljali Russella Westbrooka, so vsaj trenutno Jezerniki daleč od ekipe, ki naj bi se borila za šampionski prstan.

Da vse ne gre kot po maslu priča prizor iz sredine druge četrtine, ko sta si nekaj vročih besed izmenjala Dwight Howard in Anthony Davis. Prišlo je tudi do odrivanja, večji incident so preprečili njuni soigralci.

Odrivanje Howarda in Davisa:

“Vse sva uredila. Glede nečesa na parketu se nisva strinjala, oba sva strastna in si želiva zmag. To je moj brat, moj soigralec, vedno mu bom stal ob strani in naredil vse, da zmagujemo tekme. Iz tega ni potrebno delati velike zgodbe,” je prepir komentiral Howard.

“Howard in Davis sta se zapletla v fizičen obračun na klopi. V mojih 42 letih povezanosti z organizacijo Lakers česa takšnega še nisem videl,” je bil precej bolj oster legendarni Magic Johnson.

Rondo “streljal” navijača

V tretji četrtini, ko je Phoenix vodil za ogromnih 32 točk, je živce izgubil še Rajon Rondo. Do živega mu je prišel navijač v prvi vrsti na parketu in se odzval z oponašanjem pištole ter roko obrnil v neposredno bližino njegove glave. Navijač se je na provokacijo odzval z odrivanjem roke organizatorja igre in bil za to “nagrajen” z odstranitvijo iz dvorane.

Neprimerna gesta Ronda:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!