Mladi navijač udaril na šibko točko Jusufa Nurkića

Košarka 23. Mar 202211:12 2 komentarja
Foto: Gulvierimages

V košarkarski ligi NBA te dni izstopa nevsakdanja poteza Jusufa Nurkića, ki je po tekmi med njegovimi Portland Trail Blazers in Indiana Pacers mlademu navijaču Indiane vzel telefon in ga vrgel na tribune. Razlog? Nespametni mladenič je žalil družino centra Portlanda.

Zaradi interakcije z navijačem, ko je na tribune poletel njegov mobilni telefon, je bil Jusuf Nurkić s strani vodstva lige NBA oglobljen s 40.000 dolarji kazni. Ameriški novinar Chris Haynes pa razkriva, zakaj je košarkar iz Bosne in Hercegovine, ki je na začetku svoje kariere igral tudi za laški Zlatorog, izgubil živce.

Kot poroča Haynes, naj bi mladi navijač skozi celotno tekmo žalil Nurkićevo mater, center Portlanda pa je živce izgubil po tem, ko se je s sila neprimernimi besedami spravil še na njegovo babico. Slednja je leta 2020 umrla zaradi Covida-19.

Po objavi teh informacij se na družbenih omrežjih vrstijo pozivi o tem, naj NBA umakne kazen, izrečeno Nurkiću, in mlademu nespametnemu navijaču prepove vstop v košarkarske dvorane. 27-letni center situacije še ni komentiral.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje