Murić ostaja v zmajevem gnezdu

Košarka 18. Jun. 202118:28
Delite:
Edo Murić.

Edo Murić ostaja član ljubljanske Cedevite Olimpije. S klubom se je dogovoril za sodelovanje v naslednji sezoni.

Edo Murić, član zlate slovenske reprezentance iz leta 2017, ostaja v Ljubljani. Dres Cedevite Olimpije bo tako nosil do konca sezone 2021/22.

Ob podaljšanju pogodbe s Cedevito Olimpijo je Murić povedal: “Vesel sem, da ostajam v Ljubljani, saj se v klubu počutim zelo dobro. Je namreč vrhunsko organiziran, prav tako pa je vzdušje v garderobi vedno odlično. Vsi vemo, da želimo v prihajajoči sezoni napraviti korak naprej, in to bo glavna motivacija ob vrnitvi na delo v Stožice.”

 

Podaljšanja pogodbe z Murićem se je razveselil tudi Sani Bečirović, športni direktor Cedevite Olimpije, ki je dodal: “Edo Murić je eden od ključnih členov članske ekipe Cedevite Olimpije in veseli smo, da bo z nami v Ljubljani ostal tudi v prihodnje.”

Murić je v pretekli sezoni klubu pomagal do naslova državnega prvaka ter do superpokalne lovorike. V Ligi ABA je odigral 24 tekem in v povprečju dosegal po 8,5 točke, 3,9 skoke in 1,8 asistence. V EuroCupu je v pretekli sezoni dosegal pa dobrih 9 točk na tekmo, v slovenskem ligaškem tekmovanju pa povprečno slabih 8 točk.

 

Komentari

Vaš komentar