Navijaška atmosfera navdušila tudi Dončića in selektorja

Košarka 30. Jun 202223:11 > 23:18 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Slovenci so v Stožicah v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo leta 2023 brez težav ugnali Hrvaško. Z granitno obrambo so že v prvi četrtini stvari postavili na svoje mesto. Luka Dončić in selektor Aleksander Sekulić sta bila navdušena nad atmosfero v Ljubljani, ki je košarkarje ponesla do visoke zmage s 97:69.

“Velika pohvala in zahvala navijačem za podporo v pomembnem trenutku za nas. Navijači so bili danes res fantastični. To je bila posebna in neverjetna atmosfera, ki nam je dala krila. Tekmo smo začeli fantastično, hitro prišli do visokega vodstva. Že v prvi četrtini je bilo več kot 20 točk razlike, zato je bilo nato vse veliko lažje. Zahvalili smo se jim s suvereno zmago,” je srečanje pokomentiral selektor Aleksander Sekulić.

Nad atmosfero na tribunah Stožic je bil navdušen tudi prvi zvezdnik slovenske reprezentance Luka Dončić: “Fantastična atmosfera, navijači so bili res izjemni. Vsakič, ko igramo v Sloveniji, je spektakel zagotovljen. Za Hrvaško smo se morali pošteno pripraviti, vedeli smo, da bo tekma težka. Imajo dobre košarkarje, a mi smo opravili fantastično delo.”

Celotna novinarska konferenca:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!