Opozoril ga je Dirk, zdaj pa že komaj čaka

Košarka 29. Apr 202120:55 0 komentarjev
Luka Dončić
Luka Dončić. Foto: Ronald Martinez/Getty Images

Košarkarji Slovenije bodo v predtekmovanju evropskega prvenstva 2022 nastopili v skupini B z Nemčijo, Litvo, Francijo, Madžarsko ter Bosno in Hercegovino. Tekme bodo igrali v Kölnu, zaključni boji pa bodo potekali v Berlinu.

Žreb si je po opozorilu prijatelja Dirka Nowitzkega ogledal tudi prvi zvezdnik slovenske izbrane vrste, ki bo v Kölnu začela braniti zlato odličje.

Dončić: Vedno imam visoke cilje

Luka Dončić Dallas Mavericks
Jerome Miron-USA TODAY Sports

“Dirk mi je napisal naj se pazimo Nemcev. Seveda sem si nato takoj z zanimanjem pogledal razplet žreba skupin za evropsko prvenstvo. Namenil nam je zanimive tekmece, s katerimi se reprezentanca sicer redno srečuje. O Franciji in Litvi ni potrebno izgubljati preveč besed, tudi Nemci bodo na domačem parketu zelo nevarni. A ne glede na to, kdo je nasprotnik na drugi strani igrišča, imam sam vedno visoke cilje. In prepričan sem, da podobno razmišljajo tudi reprezentančni soigralci. Spomini na zadnje evropsko prvenstvo in osvojeni naslov evropskih prvakov so še kako živi. Spremljalo nas je odlično vzdušje in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Komaj čakam, da bom že ob prvi priložnosti znova del reprezentančne zgodbe,” je ples kroglic komentiral slovenski košarkarski čudež Luka Dončić.

Dončić bo že ponoči spet aktiven. Njegov Dallas bo namreč gostoval pri Detroitu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!