Poolu bogata pogodba, kaj to pomeni za Greena?

Košarka 15. Okt 202218:35 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Godofredo A. Vásquez via Guliverimage

Jordan Poole je z ekipo Golden State Warriors podpisal štiriletno pogodbo, vredno 140 milijonov ameriških dolarjev.

Jordanu Poolu bi se zdajšnja pogodba iztekla ob koncu sezone, s podaljšanjem pa so prvaki jasno nakazali, da nanj še kako računajo. Manj, se zdi, zaupajo Draymondu Greenu, ki pri 32 letih ni več nezamenljiv člen bojevnikov.

Prav omenjena košarkarja sta se nedavno zapletla v fizični spopad, ko je Green na enem izmed treningov udaril Poola. Posnetek je zaokrožil po spletu, na Greena pa se je vsul plaz kritik. Suspendiran vseeno ni bil, doletela ga je le manjša denarna kazen.

Kaj pa podaljšanje Poola pomeni za prihodnost Greena pri Golden Statu? Zdi se, da vstopa v svojo zadnjo sezono v San Franciscu. Steph Curry, Klay Thompson in Jordan Poole zdaj skupaj služijo več kot 120 milijonov dolarjev na sezono, poleg tega bodo morali podaljšati tudi sodelovanje z Andrewjem Wigginsom, če ga hočejo zadržati v Kaliforniji. Green pri tej računici izvisi. Sezona se sicer začne že čez nekaj dni. V noči na sredo bo Golden State v domači dvorani prejel šampionske prstane na uvodnem dvoboju nove sezone proti Los Angeles Lakersom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!