Težave pri prvakih: zvezdnika sta si skočila v lase

Košarka 6. Okt 202215:55 0 komentarjev
Foto: AP Photo/Jeff Chiu via Guliverimage

Po poročanju ameriškega novinarja Shamsa Charanie sta se na treningu Golden Stata v fizičnem obračunu znašla Draymond Green in Jordan Poole. Prvemu zaradi interakcije grozi disciplinska kazen.

Golden State je junija osvojil še svoj četrti naslov prvakov lige NBA v zadnjih osmih sezonah. A naslednji meseci niso bili tako svetli, kot so pričakovali. Precej napetosti je namreč zaradi nekaterih pogodb, ki potečejo po koncu letošnje sezone.

Andrew Wiggins, Jordan Poole in Draymond Green po koncu prihajajoče sezone pričakujejo nove bogate pogodbe. A vseh treh bojevniki ne bodo mogli podaljšati.

Poleg tega sta dva izmed trojice, Jordan Poole in Draymond Green, neprestano vpeta v medsebojne (verbalne) obračune. Na nedavnem treningu pa je njuno nestrinjanje šlo še korak naprej. Obračunala sta celo fizično. Petelina so morali ločiti, Green pa naj bi Poola tudi udaril. 32-letniku zdaj grozi disciplinski ukrep. Kakšen, še ni znano.

Green se je po treningu opravičeval za svoje dejanje, a tudi med ostalimi soigralci naj bi se že dalj časa pojavljala skrb zaradi spremembe v vedenju Jordana Poola, ki se mu nasmiha bogata pogodba ob koncu sezone.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!