Dobra volja ob parketu, nervoza v istanbulskem taksiju

Košarka 14. Avg 202210:42 > 10:53 0 komentarjev
Foto: zajem zaslona

Slovenska košarkarska reprezentanca je na včerajšnji prijateljski tekmi v Turčiji s 86:82 premagal Ukrajino. Prva zvezdnika Goran Dragić in Luka Dončić tokrat nista zaigrala, vseeno pa sta bila v središču pozornosti. Najprej po objavljenem posnetku vožnje s taksijem, kasneje zaradi dobrega razpoloženja ob parketu.

Dobre volje v taboru slovenske reprezentance pred prihajajočim Eurobasketom ne manjka. Kljub temu, da Goran Dragić in Luka Dončić nista zaigrala na prijateljski tekmi proti Ukrajini, so varovanci Aleksandra Sekulića prišli do nove (sicer tesne) zmage.

Prva zvezdnika slovenske reprezentance sta obračun spremljala s klopi, kjer sta ob prijateljskem vzdušju tekme našla čas tudi za zabavo.

Kasneje se je Luka Dončić preizkusil še v vlogi komentatorja.

Ko so se ostali slovenski košarkarji pripravljali na tekmo proti Ukrajini, pa sta Luka Dončić in Goran Dragić v družbi Marka Milića in fizioterapevta slovenske reprezentance Anžeta Mačka po istanbulskih ulicah podala kar s taksijem. Zvezdnik Dallasa je na posnetku, ki ga je na svojem družbenem omrežju objavil Dragić, deloval vse prej kot navdušen nad turbulentno izkušnjo, za kakršno velja vožnja s taksijem v največjem turškem mestu.

Slovenija bo na septembrskem evropskem prvenstvu branila naslov prvakov iz leta 2017. Kemija v ekipi je očitno na visokem nivoju, ob razpoloženih Dončiću in Dragiću pa bo naša reprezentanca znova med glavnimi favoriti za evropski prestol.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!