Pokal Špar: Krka proti Šenčurju, Primorska z Olimpijo

Slovenija DP 31. Jan 201821:06 > 21:13
Twitter

Na sedežu podjetja SPAR Slovenija so danes izžrebali polfinalne pare 17. Pokala Spar. V prvem polfinalu se bosta pomerila Krka in Šenčur GGD, v drugem pa Sixt Primorska in Petrol Olimpija. Finalni turnir Pokala Spar bo 16. in 18. februarja potekal v Hali Tivoli.

Finalni turnir slovenskega pokalnega tekmovanja bo tretjič v svoji zgodovini potekal v ljubljanski Hali Tivoli. Omenjena dvorana je prvi finalni turnir gostila v sezoni 1998/99, drugega pa predpreteklo sezono.

Na finalni turnir 17. Pokala Spar so se uvrstile ekipe Krke, Petrola Olimpije, Sixt Primorske in Šenčurja GGD. Novomeščani so v četrtfinalu premagali Zlatorog, Olimpija je bila boljša od Heliosa, Primorci pa so izločili Hopse. Nekoliko daljšo pot do polfinala pa so prehodili Gorenjci. Šenčurjani so svojo pot začeli v tretjem krogu, v katerem so izločili Novo Gorico mladi. V četrtem krogu so bili uspešnejši od Brinox Medvod, v petem krogu pa izločili Šentjur. V četrtfinalu so zanesljivo odpravili še Rogaško in se uvrstili na finalni turnir četverice.

V prvem polfinalu, 16. februarja ob 18.00 se bo Krka pomerila s Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo, dve uri in pol kasneje pa se bo Sixt Primorska srečala s Petrol Olimpijo.

16. februar ob 18. uri in 20.30 uri

POLFINALE POKALA SPAR:

Krka : Šenčur GGD

Sixt Primorska : Petrol Olimpija

18. februar ob 16.30 uri:

FINALE POKALA SPAR