Slovenske košarkarice parket zamenjale za modno pisto (FOTO)

Košarka 26. Maj 202321:34 0 komentarjev
Foto: Lisca.si

Medtem ko se EuroBasket nezadržno približuje (od 15. do 25. junija), slovenske košarkarice med pripravami pomagajo skrbeti tudi za promocijo domačega prvenstva. Tako so v četrtek v središču Ljubljane na modni reviji predstavile modne trende kopalk.

Reprezentantke Slovenije, ki smo jih sicer vajeni v športnih oblačilih, so se na Slovenski cesti v Ljubljani predstavile v Liscinih kopalkah in oblačilih za plažo.

Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si
Foto: Lisca.si

Do začetka letošnjega ženskega košarkarskega evropskega prvenstva, ki ga bosta gostila Ljubljana in Tel Aviv, je manj kot tri tedne. Po Ljubljani, Zrečah in Podčetrtku Slovenke s pripravami zdaj nadaljujejo v Mariboru. Sicer brez Mojce Jelenc, ki ji je nastop na EuroBasketu preprečila poškodba kolena.

“Žal se mi želja, da zaigram na svojem prvem evropskem prvenstvu še ne bo uresničila. Podrobni zdravniški pregledi so namreč na žalost pokazali, da me čaka operacija poškodovanega kolena. Dekletom želim, da priprave še naprej nadaljujejo v tako dobrem vzdušju in upam, da zdrave dočakajo začetek prvenstva,” je ob tem povedala poškodovana košarkarica.

Slovenke v ponedeljek ob 18. uri čaka nova pripravljalna tekma. V dvorani Tabor se bodo pomerile s Poljsko. Slovenske košarkarice so tretji teden priprav zaključile z dvema zmagama nad Hrvaško.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!