Sprejem olimpijcev na “Kongrescu” brez košarkarjev

Košarka 9. Avg 202116:14 > 16:25 2 komentarja
Slovenski košarkarji so v Tokiu osvojili 4. mesto.

S Košarkarske zveze Slovenije (KZS) so sporočili, da zaradi odsotnosti članov olimpijske reprezentance, naših četrtih košarkarjev ne bo na torkovem sprejemu olimpijskih junakov na Kongresnem trgu v Ljubljani.

“Po dveh mesecih reprezentančnih aktivnosti in odsotnosti z doma pa bodo fantje skušali ujeti nekaj prostih dni za druženje s svojimi najbližjimi. Tako vse športne navdušence obveščamo, da se torkovega sprejema članov olimpijske reprezentance na Kongresnem trgu v Ljubljani košarkarska ekipa zaradi odsotnosti članov reprezentance na žalost ne bo mogla udeležiti,” so sporočili s KZS, ob tem pa dodali, da se vsem navijačem neizmerno hvaležni za podporo.

“Slovenski navijači ste še enkrat več dokazali, da ste najboljši navijači na svetu. Na kvalifikacijskem turnirju v Kaunasu ste z glasnim navijanjem v polni dvorani domačih navijačev reprezentanci dali dodatnega zagona in bili pomemben člen uvrstitve na olimpijske igre. In čeprav vas kasneje v Tokiu na tribunah ni bilo, je #mojtim vašo podporo čutil na vsakem koraku,” so zapisali.

Slovenske košarkarje in strokovni štab v naslednjih dneh hitro že čakajo klubske obveznosti pred začetkom nove sezone.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje