Veliki met Cedevite Olimpije

Košarka 20. Jul 202210:18 > 10:22 0 komentarjev
Yogi Ferrell. Foto: Aleš Fevžer

Zdaj je tudi uradno: ameriški organizator igre Yogi Ferrell bo tudi v prihodnji sezoni nosil dres Cedevite Olimpije.

Po Edu Muriću, Alenu Omiću in Zoranu Dragiću je Cedeviti Olimpiji v Stožicah uspelo zadržati še enega od nosilcev igre iz sezone 2021/22. Dres slovenskih prvakov, s katerimi je podpisal novo pogodbo, bo tudi v prihodnje nosil Yogi Ferrell. Da ga želijo zadržati v svojih vrstah, so Ljubljančani poudarjali vse od konca sezone. A ob dobrih igrah je zanj v Evropi vladalo precejšnjo zanimanje, sam pa nikoli ni skrival, da bi nemara srečo še kdaj rad preizkusil tudi v ligi NBA. A zdaj je Olimpiji uspel veliki met.

“Zadovoljen sem, da bom še naprej del Cedevite Olimpije. Verjamem, da bomo v novo sezono vstopili visoko motivirani, da popravimo rezultat iz minule sezone, in da bodo vsi navijači še naprej uživali v naših dobrih predstavah in borbenih igrah. Komaj čakam, da se začne nova sezona,” je po uradni naznanitvi podpisa pogodbe dejal 29-letni Američan.

Poleg Ferrella ter omenjene slovenske trojice imajo veljavne pogodbe s Cedevito Olimpijo tudi ‘staroselci’ Marko Radovanović, Luka Ščuka in Žiga Daneu, rekonvalescent Blaž Habot, doslej posojena Rok Radović in Saša Ciani  ter novinci Amar Alibegović, Lovro Gnjidić in Jan Kosi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!