Za Duranta se resno zanima finalist lige NBA

Košarka 25. Jul 202215:49 > 16:40
Delite:
Foto: guliverimage

Boston je v letošnji sezoni lige NBA prišel v finale, kjer je moral po šestih tekmah priznati premoč Golden Statu. Kelti si zdaj želijo narediti naslednji korak, mogoče tudi s Kevinom Durantom.

Kot poroča ameriški novinar Shams Charania je namreč Boston Brooklynu že poslal ponudbo za Kevina Duranta, ki pa za njegovega trenutnega delodajalca ni bila sprejemljiva. Glavni člen menjave bi bil Jaylen Brown. Poleg zvezdnika je Boston ponudil še Derricka Whita in izbor v prvem krogu nabora, Brooklyn pa namesto White v menjavi želi Marcusa Smarta, najboljšega obrambnega košarkarja pretekle sezone.

Kevin Durant je že pred nekaj tedni Brooklynu sporočil, da kariere ne želi nadaljevati v New Yorku. Od takrat govorice o potencialnih manevrih, ki bi jih ekipe lahko naredile, da bi dobile superzvezdnika, neprestano pojavljajo v medijih.

Zaenkrat Durant ostaja član Brooklyna, Boston pa je zdaj prevzel naziv njegove najverjetnejše destinacije.

Brown je že zadnjih nekaj sezon za Jaysonom Tatumom drugi zvezdnik Bostona. V pretekli sezoni je dosegal po 23,6 točke na tekmo. Pri 25-ih je osem let mlajši od Duranta. Tudi to je faktor, na katerega bodo pri Bostonu gotovo pozorni.

Komentari

Vaš komentar