Anthony Martial odhaja na lepše, v sončno Španijo

La liga 25. Jan 20229:53 > 9:58 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Ugibanj o tem, kam bo pot vodila francoskega napadalca Anthonya Martiala, je konec! Tuji mediji poročajo, da se bo preselil na jug Španije, kjer bo dobil priložnost v dresu Seville.

Francoski napadalec je večkrat izrazil željo, da bi rad zapustil Old Trafford, ker med “vragi” ne dobi priložnosti.

Želja mu je naposled uresničena, Sevilla in Manchester United sta se uspela dogovoriti o posoji v andaluzijski klub. Menda je bil rdeče-beli klub z juga Španije prva izbira Martiala, čeprav sta se zanj zanimala tudi Juventus in Barcelona, a se napadalec dobro zaveda, da ima v Sevilli še največ možnosti za več igralnega časa.

Ko se je Martial leta 2015 pridružil Manchester Unitedu iz Monaca, je postal najdražji najstnik na svetu. Že tako se pod nobenim trenerjem ni ravno naigral, ko pa sta v tekoči sezoni vrage okrepila še Jaydon Sancho in Cristiano Ronaldo, pa je postalo jasno, da bo Francoz obsedel na klopi. Njegovemu statusu vsekakor ni bilo v pomoč dejstvo, da napreduje Mason Greenwood.

Sevilla, kamor se seli, je trenutno v LaLigi le štiri točke za vodilnim Real Madridom. Klub se bori za svoj prvi naslov v španskem prvenstvu po letu 1946. Martiala danes čaka še zdravniški pregled, v Sevillo je posojen le do konca sezone, kluba pa sta se dogovorila, da odkup ni možen.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!