Barca za Coutinha in ostale dolguje prek 100 milijonov

La liga 27. Jan 202113:41 0 komentarjev
Coutinho
REUTERS/Albert Gea

Barcelona čaka na nove predsedniške volitve, medtem pa se utaplja v dolgovih, kažejo zadnji finančni izpiski. Katalonci za 19 prestopov igralcev menda dolgujejo 126 milijonov evrov.

 

Letno finančno poročilo je razkrilo, da ima Barcelona ogromne dolgove za zadnje prestope, piše Marca. Katalonci imajo kar 126 milijonov evrov dolga do preostalih klubov za prestope 19 igralcev.

Barcelona največ dolguje Liverpoolu za prestop Philippea Coutinha. Gre za 29 milijonov evrov, a številka še ni dokončna, saj bi se le ta lahko povečala na 40 milijonov evrov.

Katalonci Ajaxu dolgujejo 16 milijonov evrov za Frenkieja de Jonga, medtem ko Bordeaux še vedno čaka na obljubljenih 10 mlijonov za Malcoma. Realu iz Betisa dolguje devet milijonov za Juniorja Firpa, Gremio pa za Arthurja še od leta 2018 čaka na osem milijonov za Arthurja.

V vrsti stojijo tudi Villarreal (241 tisoč evrov za Denisa Suareza iz leta 2016), Eibar (2,4 milijona za Marca Cucurell).

Na drugi strani tudi Barcelona še ni dobila vsega obljubljenega igralca. “V zraku” je 46 milijonov evrov. Zenit mora odšteti še 9,4 milijona za Malcoma, Getafe za Cucurellu skoraj šest milijonov, Juventus pa mora nakazati še 5,7 milijona za prestop Arthurja Mela.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!