Bayern opazuje nekdanjega napadalca Partizana

Bundesliga 9. Apr 202112:44 > 12:45 0 komentarjev
Umar Sadiq
AP Photo/Darko Vojinovic

Španski As poroča, da munchenski Bayern opazuje nekdanjega napadalca Partizana Umarja Sadiqa, ki v letošnji sezoni v dresu Almerie blesti v drugi španski ligi.

Umar Sadiq je dosegel 15 golov, s čimer je tretji strelec prvenstva, hkrati pa najzaslužnejši, da je Almeria na dobri poti, da se vrne med špansko elito.

As poroča, da Bayern ni edini evropski velikan, ki je opazil dobre igra Sadiqa. Dobre možnosti v boju za njegov podpis ima Sevilla, čeprav pri Almerii do konca sezone ne žeijo govoriti o njegovem prestopu in opozarjajo, da ima v pogodbi zapisano odkupno klavzulo v višini 60 milijonov evrov, ki bo še za 20 milijonov višja, v kolikor se Almeria uvrsti v La ligo.

Pri Almerii ob tem ne želijo odpisati niti možnosti, da bi nekdanji napadalec Partizana ostal v klubu, sploh če se bodo uspeli uvrstiti v višji rang tekmovanja.

Sadiq je v Almerio prestopil iz Partizana za pet milijonov evrov. Za Beograjčane je na 52 tekmah dosegel 23 golov. Med letoma 2016 in 2020 je kot posojen igralec Rome nastopal tudi ta Rangers in Torino.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!