Badstuber na posojo v Schalke

Bundesliga 10. Jan 201716:58 > 17:06
Getty Images

Dolgoletni branilec Bayerna Holger Badstuber, ki je imel v svoji karieri veliko težav s poškodbami, bo do konca sezone igralne minute iskal na posoji pri Schalkeju.

Branilec Bayerna Holger Badstuber je v preteklosti veliko obetal. Navijači bavarskega velikana so v njemu videli nekoga, ki bi lahko dolga leta poveljeval obrambi Bayerna. A vse skupaj so presekale poškodbe, ki so poskrbele, da je Badstuber zdrsnil v ozadje in trenutno pri Bayernu ne more dobiti prepotrebnih igralnih minut.

Pred nekaj dnevi so sicer zaokrožile tudi govorice o morebitnem prestopu v Manchester City, kjer bi si ga naj želel Pep Guardiola, a do tega vendarle ni prišlo. Bavarci so danes na svoji spletni strani potrdili, da se Badstuber do konca sezone kot posojen igralec seli v Schalke.

“Holger je hvaležen igralec. Imel je težave s poškodbami, vendar pa je trenutno zdrav in želi igrati bolj redno. Prosil nas je, če se lahko preseli v Schalke in njegovi želji smo ustregli. Upam, da bo v prihodnjih mesecih odigral veliko dobrih tekem in vsekakor mu želimo veliko sreče,” je povedal predsednik izvršnega odbora Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.