Bayern še vedno brez ponudb za Thiaga Alcantaro

Bundesliga 23. Jul 202023:13 > 23:23
Getty Images/Sebastian Widmann

Legenda in direktor Bayerna Karl Heinz Rummenigge je potrdil, da želi Thiago Alcantara oditi iz kluba, a kot kaže se še nihče ni obrnil na nemškega prvaka s ponudbo za Španca.

Nemški in angleški mediji so zadnje dni poročali, da se je nogometaš Bayerna Thiago Alcantara (29) dogovoril z Liverpoolom, in da naj bi kluboma preostalo le še nekaj dogovora okoli odškodnine in realizacije prestopa.

Povezano

Vendar pa je predsednik munchenskega kluba Karl Heinz Rummenigge povedal, da še niso dobili nobene ponudbe, čeprav so bili pri klubu obveščeni, da Thiago, ki mu je ostalo še nekaj manj kot leto ni pogodbe, ne želi podpisati nove.

“Vemo, da si Thiago želi novih izzivov izven Bavarske, pogovoril se je s klubom, a še vedno nismo dobili nobene ponudbe zanj,” je dejal Rummenigge in dodal:

“Ne vemo, ali se je morda sam dogovoril s kakšnim klubom, vemo pa, da je še vedno naš igralec in računamo nanj avgusta v končnici Lige prvakov. Kot tudi na Alabo.”

https://www.instagram.com/p/CCPAcdQo4E_/

Rummenigge je potrdil, da se športni direktor Bayerna Hasan Salihamidžić trenutno dogovorja o povi pogodbi tudi z Davidom Alabo (28).

Hasan je v pogovorih z Davidom in njegovimi predstavniki. Do sedaj še nismo našli rešitve. Želimo, da ostane, a če to ni mogoče, moramo razmisliti tudi o drugih možnostih.”

Avstrijski reprezentant je, kot tudi Thiago Alcantara, v planu igrati v nadaljevanju Lige prvakov, kjer Bavarci naslednji mesec čakajo na povratno tekmo s Chelseajem.