Manchester United našel alternativo za Benjamina Šeška?

Bundesliga 31. Jul 202211:32 0 komentarjev
Saša Kalajdžić; Foto: Guliverimage

Poletni prestopni rok za klube, ki bodo v novi sezoni nastopali za premierligaše, se zapre šele 1. septembra, zato bodo ugibanja o morebitnih prestopih na Otok še zelo zanimiva.

Pisali smo že o možnosti, da bi slovenski reprezentant Benjamin Šeško odšel k Manchester Unitedu.

Vendar pa se tovrstna selitev napadalca Salzburga vendarle zdi še nekoliko prezgodnja, čeprav so vragi menda na njegov naslov že pred tremi leti poslali ponudbo, vredno 1,5 milijona evrov. Tedaj je bil zasavski dragulj še član Domžal.

Kot poroča britanski Daily Mail, so skavti kluba z Old Trafforda močno naklonjeni tudi ideji, da kot nova okrepitev za sezono 2022/23 pride član Stuttgarta, avstrijski napadalec Saša Kalajdžić.

Isti medij sicer ne izključuje niti možnosti, da avstrijski reprezentant pride kar v paketu s Šeškom, s čimer bi United izdatno okrepil svoje zmožnosti v napadu. Kalajdžić naj bi bil na voljo za okoli 20 milijonov, Šeška pa Daily Mail vrednoti celo na okoli 65 milijonov evrov!

Klub iz Manchestra je v poletnem prestopnem roku pripeljal Lisandra Martineza, Christiana Eriksna in Tyrella Malacio, menda pa bo v klubu vendarle ostal tudi Cristiano Ronaldo.