Zorc: Raioli sem povedal svoje, Haaland je naš!

Bundesliga 1. Apr 202117:16 0 komentarjev
Michael Zorc
Twitter

Glavna tema na klubski nogometni sceni je trenutno prihodnost sijajnega napadalca Borussie iz Dortmunda Erlinga Haalanda, ki si ga želijo vsi evropski velikani.

Danes smo že poročali, da je vse nared za Haalandov prestop v Manchester City, španski mediji so kasneje razkrili, da sta nogometašev oče in njegov zastopnik Mino Raiola opravila prvi sestanek z novim predsednikom Barcelone Joanom Laporto, na koncu pa se je oglasil še športni direktor dortmundske Borussie.

Res je, včeraj sem se pogovarjal z Raiolo. Zelo jasno sem mu povedal naše namere. Borussia Dortmund ne želi prodati Haalanda,” razkriva Zorc.

Jasna je samo ena stvar, Borussia bo znova mastno zaslužila. Nemški mediji so prepričani, da bo Haaland Borussio zapustil za vsaj 150 milijonov evrov odškodnine. To bi bil tretji največji prestop vseh časov, v korona obdobju pa bi šlo za posel brez primere.

Glavna težava Borussie, ki ne želi izgubiti svojega dragulja, je visoka plača, ki so jo sposobni ponuditi vsi nesramno bogati velikani. City naj bi Haalandu ponujal kar 600 tisoč funtov tedenske plače. S tem bi povsem zasenčil tudi Lionela Messija in Cristiana Ronalda

Haaland je v tej sezoni v vseh tekmovanjih odigral 31 tekem in dosegel 33 golov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!