Dybala se je opravičil, trio Juventusa pred suspenzom

Nogomet 2. Apr 202112:14
Pier Marco Tacca/Getty Images

Weston McKennie, Arthur in Paulo Dybala so se znašli pod plazom hudih kritik zaradi orgaiziranja zabave v trenutku, ko je celotno območje Torina praktično v karanteni.

Medtem ko v Torinu pustoši angleški sev koronavirusa, so v domovanju Westona McKennieja organizirali zabavo, na kateri je bilo 10 ljudi, med drugimi tudi njegova soigralca Arthur in Paulo Dybala. Vsi so bili kaznovani s 400 evri kazni, omenjeni trio pa morda čaka tudi suspenz s strani kluba, ki je pod velikim pritiskom javnosti.

Pri Juventusu so besni in resno razmišljajo, da bi suspendirali omenjeno trojico. Najverjetnejši razlog, da se niso odločili za takšen korak, je dejstvo, da jih v soboto čaka mestni derbi proti Torinu, izven pogona pa so že Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci in Merih Demiral, ki sta pozitivna na koronavirusa.

Dybala se je za svoje nespametno početje opravičil vsem navijačem Juventusa. “Vem, da v tako težkem trenutku zaradi epidemije koronavirusa širom sveta ne smemo početi takšnih napak, toda naredil sem napako, ker sem ostal na večerji. To ni bila zabava, toda vseeno sem naredil napako,” je dejal Argentinec, ki mu mediji po koncu sezone napovedujejo spremembo klubskega okolja.

Komentari

Vaš komentar