En Cipot na izhodnih vratih, drugi Muri podaljšal zvestobo

Nogomet 9. Jan 202313:03 0 komentarjev

Priimek Cipot ostaja zapisan v DNK nogometnega kluba iz Murske Sobote. Kai Cipot je namreč pogodbo s prekmurskim prvoligašem podaljšal vse do konca leta 2026. Njegov mlajši brat Tio medtem še čaka na prestop v Italijo.

Potem ko je v zadnjih letih še skozi preobrazbo iz krilnega napadalca v osrednjega branilca, se je Kai Cipot v tej sezoni popolnoma uveljavil kot eden izmed stebrov prve ekipe Mure. In to do te mere, da je v tej jeseni odigral 19 od 20 tekem v Prvi ligi Telemach, pri čemer je bil vselej na igrišču od prve do zadnje minute. Eno tekmo je izpustil le zaradi zbrane kvote rumenih kartonov.

Posledično ne preseneča, da je klub z njim podaljšal sodelovanje, ki bo po novem trajalo vse do konca leta 2026. “Kai je v zadnjem letu postal eden izmed glavnih igralcev Mure in eden izmed stebrov obrambe. Veseli nas, da smo podpisali dolgoročno pogodbo, saj v njem že zdaj vidimo od vodij te ekipe in zato smo mu namenili tudi vlogo tretjega kapetana. Želel je ostati tukaj zato težav s podaljšanjem ni bilo, Kai je bil s srcem vedno v Fazaneriji,” je ob podpisu nove pogodbe razmišljal športni direktor Prekmurcev Denis Rajbar, ki se v teh dneh še vedno ukvarja s prestopom Kaijevega mlajšega brata Tia v italijansko Serie A.

“Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo z Muro, hitro smo se dogovorili. Veseli me, da nadaljujemo skupno zgodbo. Klubu bi se zahvalil za zaupanje, ki mi ga je pokazal in trenerju, da je verjel vame. Hvaležen sem, da sem lahko del takšnega kluba. Mura je prava sredina za mlade igralce, ki se želijo razvijati in napredovati. Ponosen sem, da bom še naprej čarno-bejli,” ob podaljšanju sodelovanja razmišlja Kai Cipot.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!