Fantasy Euro 2024: sodelujte in osvojite dragocene nagrade

Euro2024 12. Jun 202416:06 1 komentar
Foto: Aleš Fevžer

Čas je za evropski nogometni Fantasy 2024, s katerim si lahko popestrite spremljanje evropskega prvenstva in ob tem osvojite tudi lepe nagrade.

Tekme evropskega prvenstva si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali na programih Sportkluba. Naša spletna stran je obenem že nogometno obarvana. Za še bolj vznemirljivo spremljanje Eura pa vam ponujamo novost – nogometni Fantasy Euro 2024.

Vzporedni nogometni svet v katerem lahko sestavite svojo ekipo ter se pomerite s prijatelji, sodelavci in drugimi znanci.

Pri sestavi ekipe imate na voljo 200 kreditov, ki jim morate pametno porabiti in sestaviti najmočnejšo možno postavo. Iz vsake reprezentance lahko izberete tri nogometaše, poleg udarne postave pa imate na voljo še štiri rezerve. Izbrati morate tudi enega od selektorjev. Lahko ste aktivni tudi med prvenstvom, vaš rezultat pa bo odvisen od pravih tekem na Euru.

Za najuspešnejše fantasy trenerje so previdene tudi lepe nagrade. Podeljevali jih bomo vsak teden, najboljši pa boste nagrade prejeli ob koncu prvenstva.

Vse kar morate vedeti pri igranju fantasy EURO 2024:

Kakšne nagrade vas čakajo?

MCDONALDS:

Točke
brisače
sončna očala
zračne blazine za plažo
frizbiji

TELEMACH:

Telemach Mobile (paket ŠE VEČ): eno leto brezplačno + Telemach 5G telefon
Telemach EON TV (paket EON Full): eno leto brezplačno

SHOPPSTER

MS ENERGY električni skiro m10, 350W
VOX pralni stroj WM 1070-SAT2T15D, 7kg
ROBAXO gaming stol Race, moder
TEFAL namizni žar Optigrill+ XL GC722D34 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje